DELTEBRE

13 restaurants participaran en les jornades de l’ànec de Deltebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | DELTEBRE

22/11/2017

La tellerina, el musclo, l’arròs i l’ànec han estat els protagonistes del cicle de gastronomia que l’Ajuntament de Deltebre ha impulsat durant tot aquest any per a posar en valor el producte i la cuina local. El regidor de Seguretat i Mobilitat i Acció Comercial, Francisco Castro, ha destacat que totes aquestes actuacions tenen la finalitat de posar en valor els productes que són essència de la cuina de Deltebre. Castro ha fet aquesta valoració en el marc de la presentació de les Jornades Gastronòmiques de l’Ànec, que es celebraran del 24 de novembre fins al 10 de desembre, i que compten amb la participació d’un total de 13 restaurants del municipi.

Els menús que ofereixen tots aquests establiments oscil·len entre els 15 i 35 euros. Castro també ha citat la celebració de la fira gastronòmica Mescla i la primera edició de la ruta de tapes Volta i Tapa’t. L’acte de presentació de les jornades gastronòmiques de l’ànec s’ha realitzat al mercat municipal de La Cava.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>