JESÚS

‘Mesela i Naïm’, un conte jesusenc per a ‘Una mà de contes’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | JESÚS

29/01/2018

L’Institut Escola Daniel Mangrané ha organitzat per aquest proper 6 de febrer la preestrena del conte ‘Mesela i Naïm’, que s’emetrà al programa ‘Una mà de contes’ de Televisió de Catalunya. El curs passat, amb el conte ‘Mesela i Naïm’, els alumnes que actualment estan cursant sisè van guanyar els Jocs Florals Escolars de Catalunya, en la categoria de conte audiovisual il·lustrat. El premi consistia en material escolar i en tornar a enregistrar el conte per al programa del canal Super 3. De fet, des de l’inici de curs han estat treballant amb el director i amb el guionista del programa ‘Una mà de contes’.

‘Mesela i Naïm’ explica la història d’uns refugiats. Els alumnes van elegir aquest tema després que la Fundació Provocant la Pau els fes una xerrada al centre. A partir d’aquesta xerrada, va sorgir la idea de fer un conte col·lectiu i així sensibilitzar als xiquets i xiquetes de la crua realitat de les persones refugiades.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, la cap d’estudis de l’Institut Escola Daniel Mangrané, Cristina González, ha afirmat que la producció del conte ha estat tota una experiència per a alumnes i professors.

La tutora dels alumnes, Tere Navarro, també ha volgut remarcar que el mèrit va ser dels xiquets i xiquetes.

L’acte de presentació de ‘Mesela i Naïm’ serà el 6 de febrer a partir de les set del vespre, al gimnàs de l’institut escola de Jesús. En aquest acte es farà una primera projecció del conte, que s’estrenarà pel canal Super 3 el proper 9 de febrer.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>