LA GALERA

‘Camins de fang i paraules’, poesia i ceràmica finlandesa a la Galera


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno / Manel Capell | LA GALERA

11/08/2017

El festival Ebre, Música i Patrimoni, que el Museu de les Terres de l’Ebre impulsa en diferents poblacions del territori, ha arribat aquest dijous a la Galera amb la proposta ‘Camins de fang i paraules’. D’una banda, va haver-hi un recital a càrrec de Laura Altarriba i Ville Tolvanen, que van musicar poemes d’Antonio Altarriba, un poeta i ceramista que fa gairebé 50 anys que viu a Finlàndia. De fet, també es va poder visitar una exposició de ceràmica i poesia a càrrec del mateix Altarriba i de tres ceramistes finlandeses. Altarriba va explicar que tant la poesia com la ceràmica són disciplines artístiques que requereixen “un pensament abans de tot”.

La mostra pren la dona com a fil conductor, i recull les obres d’este grup d’artistes finlandeses realitzades en el primer taller experimental i internacional per a professionals, que es va realitzar fa un any al Museu de la Terrissa de Quart. L’alcalde de la Galera, Ramon Muñoz, va voler destacar que aquesta proposta cultural és un molt bon complement als actes lúdics de la festa major.

L’exposició ‘Camins de fang i paraules’ encara es pot veure a Terracota, el Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera fins al proper 11 de setembre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>