TORTOSA

La PDE alerta que s’està buscant el consens polític per fer un transvasament de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

26/07/2017

El portaveu de la PDE, Manolo Tomàs, ha alertat que torna l’amenaça d’un transvasament de l’Ebre. Els regants de Múrcia han proposat un nou transvasament de l’Ebre, el Duero o el Tajo per aconseguir 500 hectòmetres cúbics per resoldre el dèficit d’aigua a Múrcia, Alacant i Almeria. Tomàs ha advertit que aquesta demanda es produeix en ple estiu i en contra de criteris científics, per la qual cosa afirma que cal està alerta.

Precisament, la PDE es va reunir aquest dimarts amb l’eurodiputat del PDeCAT, Ramon Tremosa, per tal de buscar noves aliances a Europa en la defensa del riu Ebre. A principis de 2018, Europa ha de presentar un informe definitiu respecte el Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre. Amb tot, la PDE ha advertit que la revisió del Pla que ha realitzat el Ministre de Medi Ambient obvia les recomanacions de la Comissió Europea.

Per la seva part, Tremosa s’ha compromès a fer tot el possible per ajudar la PDE des del Parlament Europeu.

Durant la seva visita a Tortosa, Tremosa va presentar el seu llibre “L’Europa que han fet fracassar”. / Foto EMILIO ZARAGOZA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>