TORTOSA

El PSC de Tortosa assegura que no va contractar mai a l’empresa Efial


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

13/04/2017

El PSC de Tortosa assegura que mai va contractar a l’empresa Efial mentre governaven a l’Ajuntament de Tortosa. El PSC de Tortosa va emetre un comunicat aquest dimecres al vespre després que el diari El País, que ha tingut accés al sumari de l’operació Térmyca, insinués que la societat urbanística municipal GUMTSA s’havia creat per afavorir els interessos d’Efial i que l’Ajuntament de Tortosa presumptament va “beneficiar” l’empresa Acsa-Sorigué. L’article s’acompanyava d’una fotografia de l’alcalde, Ferran Bel, amb directius d’Efial en un restaurant de Barcelona l’abril del 2015. L’Ajuntament va emetre un comunicat en què afirmava que l’equip de professionals dirigit pel dirigent d’Efial, Antoni Martos, va ser contractat per prestar els seus serveis d’assessorament per l’equip de govern del PSC i també recordava que la societat urbanística municipal GUMTSA es va crear l’any 2001. En el comunicat de resposta, el PSC reitera que el govern socialista va contractar els serveis de l’empresa Oliver i Camps, en la que Martos treballava com assessor, l’any 2006, abans que es crees Efial. En aquest sentit, el portaveu del PSC a Tortosa, Enric Roig, també ha remarcat que la primera de les factures amb Efial és de l’any 2008, amb Ferran Bel al govern.

Els socialistes també assenyalen que les investigacions pel cas Térmyca se centren en els anys 2009 i 2011 quan s’hauria constatat una “elevada facturació d’Efial a GUMTSA”. Roig ha afirmat que “lluny d’acusacions falses” el govern municipal del PDeCAT i ERC el que ha de fer és donar explicacions de les converses entre Bel i els directius d’Efial l’abril del 2015. També del grau d’implicació tant de l’alcalde com de la regidora d’Urbanisme, Meritxell Roigé, en aquest assumpte i en què s’ha compromès a l’Ajuntament. Roig també reclama explicacions a ERC.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>