FLIX

El Govern exigeix a Acuamed que finalitzi la descontaminació del pantà de Flix


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet / ACN | FLIX

20/12/2016

El Govern ha exigit de nou al Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient que concreti els motius pels quals havia donat gairebé per acabada la descontaminació de l'embassament de Flix quan encara queden, almenys, un 12% dels llots tòxics per extreure. El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, ha reclamat que les obres es reprenguin immediatament al pantà i que s'acabin amb celeritat.

El delegat ebrenc ha assenyalat que és una “contradicció” que el Ministeri defensi que l'obra no s'havia donat per acabada i que en segueix en vigor el contracte, quan, fins i tot, s'havia retirat la draga. Tanmateix, Pallarès no dubta de la voluntat del govern espanyol per acabar els treballs de neteja dels residus contaminats i del compromís d'assumir-ne l'elevat cost. També ha reiterat que aigües avall del pantà, la qualitat de l'aigua és “bona”.

El Govern manté que, segons les seves informacions, queden pendents 100.000 metres cúbics -150.000 tones- de fang per extreure. El delegat ha destacat que quan es donin per finalitzats els treballs de neteja, la Generalitat i l'Ajuntament de Flix “certificaran” que s'hagi fet correctament, segurament a través de la comissió d'experts independents que està a punt d'establir-se.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>