TORTOSA

Trens Dignes entrega al Síndic 150 queixes per reclamar l'ATM


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

17/11/2016

La plataforma Trens Dignes s'ha reunit, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, amb l'adjunt general del Síndic de Greuges, Jaume Saura. La trobada ha servit per entregar les primeres 150 firmes de ciutadans que reclamen la creació de l'Autoritat Territorial de Mobilitat (ATM) per a les Terres de l'Ebre aprofitant l'estada de l'oficina itinerant de la institució a la capital ebrenca, aquest dijous. Saura ha defensat que “no és comprensible” que aquest organisme de gestió de la mobilitat no estigui instaurat a tots els territoris catalans tenint en compte com ha millorat la integració del transport públic allí on existeix.

La portaveu de Trens Dignes, Montse Castellà, ha explicat que la campanya de recollida de signatures per reclamar l’ATM continua oberta i es fa conjuntament amb Lleida i les comarques centrals amb l'objectiu que hi hagi un suport social a la reivindicació que fa d'ofici la institució.

Pel que fa a l'acord dels alcaldes del Baix Ebre també per reclamar aquest organisme, o “un d'idèntiques atribucions competències”, la portaveu de Trens Dignes ha celebrat que els representants polítics “assumeixen la seva responsabilitat”.

El Síndic ha commemorat els 20 anys de la primera sortida per atendre ciutadans al territori amb cinc estades simultànies a Tortosa, Manresa, Girona, Lleida i Tarragona. En aquestes dues dècades l'oficina itinerant ha visitat nou municipis ebrencs i ha atès 300 persones. Foto Síndic de Greuges, a Twitter.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>