AMPOSTA

Tots Som Poble diu prou a les festes amb bous a Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

20/08/2019

La plaça de l’Ajuntament d’Amposta va ser l’escenari, este dilluns al vespre, de la lectura del manifest fundacional de Tots Som Poble, una entitat contrària a la celebració de festes amb bous. El col·lectiu s’ha constituït legalment com associació, perquè la gent d’Amposta prengui consciència que els actes taurins són un maltractament animal, i que sobretot el bou embolat o el bou capllaçat impliquen crueltat. Un dels socis fundadors, XImo Alemany, va explicar que centraran la seua activitat en aconseguir que l’Ajuntament deixe de finançar actes taurins.

Amposta es considera la capital dels bous a les Terres de l’Ebre. Però, segons Tots Som Poble, la diversió no hauria de ser a costa del patiment dels animals. La presidenta de l’entitat, Neus Mangrané, va afirmar que parlar de deixar de fer bous a Amposta ha sigut un tema tabú durant molts anys.

Mangrané va assenyalar que Tots Som Poble aplega gent anònima que des de fa temps pensava que caldria acabar amb els actes taurines a les festes d’Amposta. Amb tot, ha advertit que les administracions són les que tindran l’última paraula.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>