AMPOSTA

Amposta reforçarà el Concurs de Vestits de Paper, potser al marge de festes


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

19/08/2019

La ciutat d’Amposta va viure divendres a la nit un dels actes més tradicionals i espectaculars de la seua festa major. El Concurs Nacional de Vestits de Paper va omplir amb unes 2.000 persones el Pavelló 1 d’Octubre, en una de les seues edicions més lluïdes. El regidor de Festes, Ramon Bel, va fer una valoració molt positiva de l’acte, i va avançar que potser l’any que ve, amb motiu del 50è aniversari, podria ser un acte al marge de la festa major, que podria fer-se al parc de Xiribecs amb una passarel·la especial.

El Concurs Nacional de Vestits de Paper, que enguany comptava amb més de 30 composicions, té quatre categories: infantil, època, fantasia i actual. Bel va voler destacar la feina de les modistes i també de les models.

En la recta final de les festes, el regidor també va fer una valoració molt positiva. De fet, va voler destacar la gran assistència en la diversitat d’actes de la festa major d’Amposta, tot remarcant l’aposta per qualitat.

Bel també va recordar el gran èxit del concert de Melendi, amb les 5.000 entrades exhaurides, i va assenyalar que Amposta té molt clar quin és el seu model de festes.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>