SANT CARLES DE LA RÀPITA

La Ràpita vol consolidar el Food and Fashion com a festival d’estiu de referència


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | SANT CARLES DE LA RÀPITA

06/08/2019

El Food & Fashion, el festival de moda, gastronomia i música de les Terres de l’Ebre, es consolida en la seva quarta edició amb la voluntat de convertir-se en un festival de referència. Enguany s’amplia a quatre dies i es trasllada al tercer cap de setmana d’agost per atreure més públic, del 22 al 25 d’agost. L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha afirmat que el Food & Fashion permet situar la Ràpita al calendari de festivals d’estiu.

Durant quatre dies es podrà gaudir d’una gran oferta en moda, disseny, gastronomia, concerts i oci infantil en el marc de Sant Carles Marina. Des de l’organització, Toni Subirana, ha afirmat que s’amplia el ventall d’espectacles i de concerts, també el nombre de food-trucks i la seva varietat.

La presidenta de la Unió de Comerç Rapitenc, Natàlia Guart, ha explicat que el canvi de data pot beneficar molt al comerç i ha fet una crida a la participació.

L’any passat, el Food&Fashion de la Ràpita va atreure 7.000 visitants. L’organització espera repetir les xifres i poder ampliar-les.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>