TORTOSA

Els socialistes comencen la precampanya amb el Llibre ROIG de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

19/04/2018

A 400 dies exactes per a les eleccions municipals del 2019, el PSC de Tortosa també ha volgut iniciar la precampanya presentant el Llibre ROIG de Tortosa, una iniciativa per recollir les propostes dels veïns i veïnes de la ciutat, i que es veuran reflectides en el pròxim programa electoral socialista.

La idea s'emmarca dins la campanya #ReDibuixemTORTOSA, engegada fa uns mesos per tal de conèixer les inquietuds de les entitats i col·lectius de la ciutat. Amb aquest Llibre ROIG es vol saber exactament quines són les demandes de la ciutadania que podran començar a recopilar a partir d'aquest Sant Jordi.

Durant la seua intervenció, Enric Roig ha evitat del to agre amb l'equip de govern i ha presentat les idees en positiu que té per a la ciutat.

La primera entrada del llibre l'ha escrit el mateix portaveu socialista on ha demanat una ciutat d'oportunitats per a la gent jove.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>