AMPOSTA

Ferré (PDeCAT) aposta per recuperar el projecte del pàrquing del parc d’Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

28/11/2017

Isabel Ferré ha insistit aquest dimarts que la construcció de l’aparcament elevat que ha previst el govern d’Esquerra és “una aberració”. La portaveu del PDeCAT ha reiterat que la inversió necessària és massa elevada, tenint en compte que sortiran poques places de pàrquing. Així, ha demanat que s’estudien altres opcions, com ara la construcció d’un pàrquing soterrat a l’actual parc municipal. Un projecte que l’anterior govern de CiU va frenar per l’oposició dels veïns, però que segons Ferré tindria molt més sentit que el pàrquing que ara proposa Esquerra d’Amposta.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Ferré ha criticat que el govern d’Esquerra d’Amposta és molt propens a esmenar el seu propi pressupuost. De fet, en el ple d’aquest dilluns al vespre van tirar endavant la modificació número 28. La portaveu del PDeCAT els ha tornat a acusar de fer despeses supèrflues.

Finalment, Ferré ha qüestionat el pla d’actuació per al foment del turisme a Amposta, que ha rebut una subvenció de 350.000 euros de la Generalitat. Segons la portaveu del PDeCAt, el govern d’Adam Tomàs encara no els ha explicat d’on pensa traure la resta de diners fins assolir els 800.000 euros del projecte.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>