TORTOSA

Jarque (ICV) celebra que Junts per Catalunya i ERC es replantegin ara la via unilateral


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

23/11/2017

El president d’Iniciativa a Tortosa, David Jarque, ha afirmat que la independència de Catalunya no es pot assolir per la via unilateral, i que cal aconseguir majories més àmplies a favor del dret a decidir i per un referèndum pactat. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, ha reconegut que les eleccions del 21-D seran molt complicades per a Catalunya en Comú, a causa de la forta polarització del debat. Però Jarque ha remarcat que el temps ha donat la raó a la seua formació, que a les eleccions del 27-S va ser la única que va defensar un referèndum pactat amb l’Estat.

De fet, Jarque ha celebrat que Junts per Catalunya i Esquerra s’estiguen plantejant renunciar a la unilateralitat en els seus programes electorals. Però ha assenyalat que hi haurà molts votants que se sentiran decebuts perquè els havien promès que després de l’1 d’octubre arribaria la independència.

D’altra banda, quan falten pocs dies per al compliment del primer mes de la DUI i de l’aprovació de l’article 155, Jarque ha acusat alguns independentistes de viure en una realitat paral·lela.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>