ALCANAR

Millo diu a Alcanar que no acceptarà que s’embruti la imatge de cap cos de seguretat


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | ALCANAR

25/08/2017

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha volgut acabar amb polèmiques sobre el paper dels diferents cossos de seguretat en la investigació i actuació dels atemptats. Millo, que aquest divendres ha visitat Alcanar per reunir-se amb l'Ajuntament, ha defensat el paper de tots els cossos de seguretat, inclosos els Mossos d'Esquadra, i ha fet una crida als polítics a deixar treballar “als experts”. Millo ha dit que no acceptarà que ningú intenti embrutar la imatge de cap cos de seguretat.

Millo s'ha mostrat convençut que “ningú” ha actuat de mala fe i que sempre s'ha fet amb professionalitat, i ha demanat a la classe política que no aboquin “ombres de dubte” sobre el treball professional i expert d'aquells que estan fent la seva feina.

Millo també ha afirmat que ha volgut fer un reconeixement a la ciutadania d’Alcanar per la seva “reacció exemplar” davant els fets que han succeït al municipi.

Millo també ha valorat molt positivament la participació del rei Felip VI a la manifestació de Barcelona. Foto MANOLO VELÁZQUEZ.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>